Engelse motoren in Hilvarenbeek

Tijdens de Kerstdagen heb ik mooi even tijd om alle oude fotoalbums door te vlooien en de mooiste foto’s van vroeger in te scannen. Een van de leukste beelden is van deze ontmoeting van leden van de AJS en Matchless Vereniging Nederland in de dorpskern van Hilvarenbeek.

AJS en Matchless Club in Hilvarenbeek, 1976

Sommige van deze mensen zie en spreken we nog steeds. De vereniging bloeit, maar vergrijst een tikje.

Eerste van links is Karel, mijn zwager, hij rijdt nog steeds motor (Harley Davidson). Vijfde van links is Peter van der Schee, ooit voorzitter en net als Cor Elbersen, zesde van links, nog steeds lid van de vereniging. Achtste van links is Arie Klein Hesselink. Gek, nooit meer iets van gehoord.
Dan staat er een lange meneer die we alleen op de rug zien, misschien ben ik dat wel. Naast hem Henk Stevens, en nog meer naar rechts zie ik Roel Blom en Rosalinde Rademakers.

Dertig jaar geleden, toen waren we jong!

later vonden we in een oude aflevering van het verenigingsblad ‘Satiosfaction Guaranteed’ ook nog deze foto.

Reacties

Arie Kleijn Hesselink 30-04-2008 09:47
Nou Gijs en toch besta ik nog! Een vriend vond dit stukje en stuurde het door. Ik ben nog steeds in het bezit van de G5 maar rij er niet meer op. Hoe gaat het met jou?

gijs 30-04-2008 18:11
Hee Arie, wat goed dat jij er wel degelijk nog bent. Een Matchless bezit ik sinds lang al niet meer, een motor nog wel, zoals je in dit blog hier en daar zal kunnen nalezen. Je kan me eventueel rechtstreeks mailen via de link in de zijbalk. Bij ons is alles OK, hoe is het jou vergaan sinds we je een jaar of 30 geleden uit het oog verloren?
Groeten Gijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *