Pans nu al zalig

Bep Overing-Bartman reageerde op een posting over wijlen mijn tante Pans van Hesteren.
Zij schreef: “Eindelijk een oud-klasgenoot gevonden uit de maatschappelijk werkopleiding in de jaren 1940 – 1943 en ja hoor… weer overleden. Pans was een zalig mens. Graag zou ik met U over haar praten. Mijn hobby werd later beeldhouwen en ik maakte een beeld van haar met een van haar oud-pupillen”.

Vond ik leuk om te horen, dat zij mijn tante goed gekend heeft. Zalig mens inderdaad. Altijd geweest dus, ook al in de jaren veertig. Ik had niets anders verwacht. Op dit blog heb ik al vaker over mijn tante geschreven. Ik ben benieuwd naar het beeld dat Bep gemaakt heeft en ik wil ook graag eens met haar praten. Ze liet geen telefoonnummer of e-mailadres achter, wie weet leest Bep dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *