VOC-mentaliteit? Ga toch weg!

Laura gaat de wereld omzeilen. Dat mag niet van de leerplichtambtenaar.

In Nederland bemoeien we ons veel te graag met met een ander, met het vingertje omhoog. Laten de kinderrechter en de Kinderbescherming hun energie liever steken in de kinderen waarmee het NIET goed gaat, die in kindertehuizen zitten, of zelfs in gevangenisscellen, bij gebrek aan ruimte. Laat ze werken aan de wachtlijsten en de willekeur van de Jeugdzorg. Die problemen zijn duizend keer zo groot als dat van een kind dat iets GEVAARLIJKS wil gaan doen.

O jee, gevaar! Wat zijn we toch een bang land.

Go Laura! Zout water bruist in je bloed! Dat is de opdracht voor het menselijk ras: grenzen verleggen, ondanks alle dominees en pennenlikkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *