Toch wel groot, dat cafe

Kabel Noord bestond eind vorig jaar dertig jaar. Daarom is de datum van 30 januari uitgekozen om dat met al het personeel samen te vieren. et werd een werkbezoek aan ‘Vrienden van Amstel’ in de Rotterdamse AHOY. Het ging in eerste instantie niet om de lol, natuurlijk, maar om ’t groepsproces.

Je moet ervan houden, al die Nederlandse en Nederlandstalige artiesten, maar toegegeven: het grootste café van het land barstte van de sfeer. Vooral toen het elfduizendkoppige publiek tijdens het optreden van Rowwen Hèze het Amstelbier met duizenden liters tegelijk over zichzelf uitsproeide. Om gek te doen is geen carnaval nodig.

Enfin, het was een zware avond, maar ik heb nog een paar mooie meiden op de foto kunnen zetten. Van te voren hebben de VIP-hostessen ons met z’n allen op de groepsfoto geslingerd, als aandenken voor de personeelsleden die er niet bij konden zijn. Moe maar voldaan huiswaarts, met de Birwabus over besneeuwde wegen.

Met z’n allen; de foto is nog vóór het bierfestijn gemaakt.

intussen een paar bloedmooie meiden ontmoet. #vriendenvanamstel on Twitpic

Wilde meiden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *