Nieuwe brochure NijFinster

Leuk, Windows Powerpoint

Vanmorgen had ik het nieuwe ontwerp voor de brochure van NijFinster klaar. Ingewikkeld gestoei met Powerpoint. Waarom doe ik dat in hemelsnaam met Powerpoint? Omdat het met Word nóg slechter gaat, denk ik. Nou ja, lettertypes, indeling, nieuwe tekst, nieuwe plaatjes.

De hele ochtend propbeerde ik de brochure op een fatsoenlijke manier uit de printer te krijgen. Wat een ellende, om zo’n ding afgedrukt te krijgen. Eerst de helft van de pagina’s op zijn kop. Toen dat goed was weer een ongevraagd watermerk. Watermerk? Als je bij het afdrukken kiest voor ‘Watermerk’ neem je logischerwijs: "None", toch? Nee hoor, hij print de tekst "None" over je document heen. Tjongejongejonge. Het bleek na veel gedoe dat ik voor "Geen" had moeten kiezen. Een bijl of voorhamer zou handig zijn geweest, qua printer en laptop.

Brochure NijFinster

Nu is ie dan eindelijk klaar.
Je kan hem hier downloaden.

Meer NijFinster en Zorg op Afstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *