Een drukke vrijdagochtend

Opening innovatieproject Dokkum goed bezocht

Het waren drukke dagen vorige week. De opmaat naar het openingsevenement van het project Beleef Dokkum kostte aardig wat energie en tijd. Allerlei losse eindjes moeten op het laatste moment aan elkaar geknoopt worden. Toen het dan eindelijk zover was, op de vroege vrijdagmorgen, was ik blij dat mijn drie stagelopers Gerben Verbeek, Piet Geertsma en Wytse Pyt de Jager het draaiboek strak in de hand hadden. Deze drie studenten van de Noordelijke Hogeschool stegen de afgelopen ver uit boven hetgeen je mag verwachten van een stagiair. Dit gaf mijn projectpartner Roeland Westra en mij veel gelegenheid om te doen wat we moesten doen: mensen ontvangen, uitleg geven, journalisten te woord staan en relatienetwerken.

Politici verrichten openingshandeling van het project Beleef Dokkum. Foto: Wytse Pyt de Jager.


Politici verrichten openingshandeling van het project Beleef Dokkum. Foto: Wytse Pyt de Jager.

Niet alleen de bovengenoemde personen hebben hard gewerkt om deze opening mogelijk te maken. Zo’n blog als dit vind ik een prima plek om er even een paar te noemen: de Kabel-Noordtechnici Herman Douwe van der Heide en Bas Brouwers, de dagvoorzitter Gert Jaap van Ulzen, de buurtvereniging Breedstraten, de cateringploeg en hun personeel, de vijf stagiairs van Nofcom. Uitputtend kan ik hier niet zijn helaas!


De meeste van de bovenstaande mensen waren bij het eigenlijke project zijdelings betrokken. Natuurlijk kan ik ook diegenen noemen die meer rechtstreeks betrokken waren bij het project zelf: de mensen van Eurogroup Consulting en Magnus, Speak, MediaCT, Wentzo, Yn-form.

En dan nog vergeet ik natuurlijk heel veel mensen. Dat is geen opzet, beste partners en collega’s!


Logo Europese Unie 

SAMENWERKINGSVERBAND NOORDNEDERLAND
HET PROJECT Dokkum ONLINE-3D WORDT MEDEGEFINANCIERD
DOOR HET EUROPEES FONDS VOOR REGIONALE ONTWIKKELING EN DE
PROVINCIE FRYSLÂN

1 reactie op “Een drukke vrijdagochtend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *