Dat monster moet ik kwijt

De zomer in met een Ducati?

De Monster en ik bij de Guiness recordpoging van de Belgische Monsterclub.

Wie neemt hem van me over? Vanwege mijn activiteiten in de racedemo’s van SAM Motorsport kom ik de laatste jaren aan motorrijden op de openbare weg steeds minder toe. Daarom staat ie nu te koop, mijn Ducati Monster 1000 Sie uit 2004. Voor die paar honderd kilometer per jaar loont het nauwelijks nog de moeite om hem uit de schorsing bij RDW te halen. Een stijlicoon en super om mee te rijden, dit koppelmonster.

Gegevens

Kleur: grijs frame, rode lak met witte baan.
Kenteken MJ-XF-49
Bouwjaar 2004 (februari)
kilometerstand 34.000
1000 DS blok met dubbele ontsteking

Nu te koop voor € 4.500

Extra’s:

– afdekkapje duozit
– Stuurkuipje
– Hoge Remus carbon sportdempers, originele ook aanwezig.
– onderhoudsboekje

Avonturen

Over mijn avonturen met deze Ducati:

www.gijsvanhesteren.nl/?IncludeBlogs=1&s=monster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *