Middagsessie Social Networks te Dokkum

Binnen twee uren bijpraten over social networking

Met het volgen van nieuwe ontwikkelingen valt er nog steeds veel te winnen, zeker ook in Noordoost-Friesland. Mensen uit het bedrijfsleven, erkende Friese deskundigen en een lokale burgemeester ondersteunen die opvatting. Mijn collega Pytsje Wobbes schrijft vandaag via LinkedIn:

"Social Networks als LinkedIn, Facebook en Hyves zijn (nog altijd) in opkomst. Twitter is voor velen een veelgehoorde kreet, voor anderen een onmisbaar medium in hun communicatie. Er gebeurt veel in Social Media-land.

Om ondernemers en werknemers in de regio te laten kennismaken met Social Networks én om hen enige verdieping te bieden, organiseren wij met meerdere enthousiastelingen een ‘Afternoonsessie’. U wordt vlot bijgepraat over kansen, do’s, dont’s en trends. Kortom: informatie waar u iets mee kunt, bijvoorbeeld gratis promotie regelen voor uw diensten of producten.

Op de namiddag van donderdag 27 mei (vanaf 15.30 u.) kunt u in Hotel de Posthoorn te Dokkum terecht voor deze gratis en vrijblijvende sessie. O.a. expert Petra Spithorst van IT-Works komt vertellen over haar ervaringen. Burgemeester Waanders van Dongeradeel opent de sessie.

Komt u ook? U bent van harte welkom! Ga naar www.afternoonsessie.nl voor meer informatie en opgave."

Onder die ‘enthousiastelingen’ bevinden zich onder andere mijn Kabel-Noordcollega’s Niek Geelhoed en Pytsje Wobbes, verder Rogier Peters van de Dokkumer Drukkerij Douma en Wini Weidenaar van het gelijknamige ambachtelijke worstenbedrijf.


Kijk ook even op de LinkedInpagina over de middagsessie

1 reactie op “Middagsessie Social Networks te Dokkum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *