Beleef Dokkum bij Dag van de Toerist

Dokkum. Op 31 juli presenteert "Beleef Dokkum" zich tijdens de Dag van de Toerist, midden in het centrum van Dokkum. Dat doen we vanuit een stand langs de Dijkswal, temidden van vele andere uitingen van het bedrijfsleven. Het is mijn laatste werkdag vóór de zomervakantie. 


Diverse innovatieve zaken zullen we laten zien, waaronder een doorlopende presentatie van het Portal Beleef Dokkum. De features van de website, de webcam op de Grote Breedstraat, de 3D-omgeving, de dagagenda van de Dag van de Toerist, stukjes van de website van Kabel Noord, MediaCT, Eurogroup, Speak, Wentzo. We laten het zien via een groot LCD-scherm, dat bereidwillig ter beschikking wordt gesteld door PTH, een van de innovatieve bedrijven uit Kollumerzwaag.


Verder, op een tweede monitor tonen we een lopende presentatie, met filmpjes, logo’s, teksten, delen van de website, de webcam en materiaal van de hierboven genoemde partners. We geven ook museum- en cultuurclub Markant Friesland de gelegenheid om iets te laten zien. Een webcam is gericht op het straatbeeld direct voor de kraam. Het Surhuisterveense bedrijf Speak laat zien wat er mogelijk is met gezichtsherkenningssoftware.

Ten derde zetten we twee PC’s of laptops neer waarmee passanten zelf kunnen rondnavigeren op Beleef Dokkum. Waarschijnlijk met losse monitors, vanwege de benodigde lichtsterkte. 

De stand gaan we attractief inrichten met PR-dingetjes. We delen flyers uit en posters. 

Meer over het project Beleef Dokkum

 


 

Logo Europese Unie  

 

SAMENWERKINGSVERBAND NOORDNEDERLAND

HET PROJECT Dokkum ONLINE-3D WORDT MEDEGEFINANCIERD

DOOR HET EUROPEES FONDS VOOR REGIONALE ONTWIKKELING EN DE

PROVINCIE FRYSLÂN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *